Po - Pe: 09-18, Sub: 09 - 13

SEO Optimizacija sajtova

Seo Optimizacija je jedan od najvažnijih faktora u procesu izrade sajta.

Seo Optimizacija SajtovaŠta je SEO ukratko?

Bez optimizacije imate samo sajt. Sa optimizacijom, on radi, odnosno vidljiv je na svim pretrazivačima, kao sto je google. Pokrenite svoj biznis i optimizujte sajt. Optimizacija sajta je kolektivni proces unapređenja rangiranja sajta u okviru organske liste pretraživača. Global media nudi optimizaciju sajtova (takođe poznatu kao search engine optimisation, SEO ili web optimizacija) za postojeće i nove klijente.

Optimizacija ili google reklama?

Sve više i više potrošača traže proizvode i usluge na internetu, sada je najvažnije obezbediti da sajt bude dobro pozicioniran na velikim pretraživačima.Takođe je važno da shvatite razliku između optimizacije sajta i google reklame. Google reklama se može platiti kroz takozvani Pay Per Click, kao što je Google's Adwords, gde se skoro trenutno prikazuju rezultati. Međutim vaš sajt je i dalje na poslednjoj strani i kada prestanete da plaćate skupe reklame, sve što vam ostaje je poslednje mesto na googlu. Osnovna svrha optimizacije je da obezbedi dugoročno rangiranje na pretraživačima.

Ukoliko vas zanima procena vašeg sajta u pogledu optimizacije, ili ste zainteresovani za izradu novog sajta sa optimizacijom, kontaktirajte nas.