IZRADA SAJTOVA PO POSLEDNJIM SVETSKIM TRENDOVIMA

Kod izrade sajtova prvo o čemu vodimo računa je moderan dizajn koji prati najnovije svetske trendove. Svaki sajt mora da ima laku navigaciju, optimizovan kod, i da pruža punu funkcionalnost. Bazirani na Drupal CMS tehnologiji sajtovi koje napravimo omogućavaju jednostavan unos i izmenu sadržaja i punu kontrolu nad sajtom. Redovno ažuriranje obezbeđuje sigurnost od strane hakerskih napada, stabilnost u radu, prilagođavanje aktuelnim tehnološkim inovacijama.

Ukoliko nemate već razrađen sajt, ili želite sasvim nov koji će se po strukturi razlikovati od prethodnog, pomoćićemo vam u konceptualizaciji. Zahvaljujući velikom broju napravljenih sajtova, možemo da vam preporučimo najbolje rešenje koje je u skladu sa tematikom projekta.

Izrada sajta obuhvata

Ispitivanje konkurencije

Ispitivanje konkurencije i definisanje relevantnih ključnih reči;

Programiranje

Programiranje u PHP i drugim programskim jezicima;

Optimizacija slika

Optimizacija slika i drugih multimedijalnih sadržaja;

Dizajn sajta

Kreiranje jednog ili više dizajna u PSD formatu (dogovor sa klijentom);

Unos sadržaja

Unos probnog sadržaja, ili unos svih strana (dogovor sa klijentom);

Testiranje

Testiranje funkcionalnosti, vidljivosti sadržaja kao i celog sajta;

Kodiranje

Kodiranje, kreiranje teme na osnovu napravljenog dizajna;

Optimizacija sadržaja

Optimizacija sadržaja na osnovu unapred definisanih ključnih reči;

Migracija

Migracija web sajta na željeni server, podešavanja servera.

UPRAVLJANJE SAJTOM

Za unos i izmenu sadržaja na sajtu nije potrebno predznanje. Interfejs je prilagođen korisnicima sa minimalnim znanjem rada na računaru. Tekst editor je veoma sličan wordu i ima slične funkcije. Sa lakoćom se podešava pozicija teksta, boldovanje, poravnanje, veličina fonta, headings i td.

Slike se unose jednim klikom. Nema potrebe za obradu slika u photoshopu ili sličnim programima. Njihova veličina i pozicija su predefinisani, skalirane ili cropovane su, ili je napravljena kombinacija istih.

Podržan je neograničen broj unosa tekstova, slika, pdf dokumenata, vesti, kategorija, audio i video sadržaja i ostalih materijala. Svaki sadržaj se može aktivirati i privremeno deaktivirati, ili se može trajno izbrisati.

OBUKA

Svim klijentima šaljemo korisničko upustvo u PDF formatu i pružamo podršku radnim danima od 09 do 17 časova.

Ukoliko ste zainteresovani za izradu sajta pošaljite nam zahtev ili nas kontaktirajte preko kontakt forme na kontakt strani.