+381 (63) 63 17 47Po - Pe: 09-17, Sub: 09 - 13

Ponuda za izradu sajta - male firme

Osnovni paket (male firme) podrazumeva dinamički web sajt koji zadovoljava najnovije standarde, modernog dizajna, W3 validan kod i pune funkcionalnosti. Sajt je baziran na drupal CMS tehnologiji, što omogućava jenostavan unos i izmenu sadržaja i punu kontrolu nad sajtom. Redovno se nadograđuje i time obezbeđuje sigurnost od strane hakerskih napada, stabilnost u radu, prilagođavanje aktuelnim tehnološkim inovacijama. Pored Drupal cms-a, po želji klijenta, sajt može biti i takozvani html.

Ukoliko nemate već razrađen web sajt ili želite sasvim nov, koji će se po strukturi razlikovati od prethodnog, pomoći ćemo vam u konceptualizaciji. Zahvaljujući velikom broju napravljenih sajtova možemo da vam preporučimo rešenje koje je uskladu sa tematikom projekta.

U osnovni paket spada:

 • Mogućnost neograničenog unosa broj strana, kategorija i podkategorija, kao i dokumenata;
 • Vesti;
 • Galerija slika;
 • Kontak strana (u vidu kontakt forme ili samo informacija);
 • Navigacija;
 • Google mapa;
 • Pretraga sajta;
 • Google analitika sajta;
 • Email adrese;
 • Kao i mnogobrojne dodatne opcije po dogovoru.

Izrada sajta obuhvata:

 1. Ispitivanje konkurencije i definisanje relevantnih ključnih reči, na osnovu kojih se kasnije može optimizovati sadržaj;
 2. Dizajn sajta;
 3. Kodiranje, kreiranje teme na osnovu napravljenog dizajna;
 4. Programiranje;
 5. Unos sadržaja;
 6. Testiranje;
 7. Migracija web sajta na željeni server, podešavanja servera i finalno puštanje u rad.

Upravljanje sajtom

Za unos i izmenu sadržaja na sajtu nije potrebno predznanje. Interfejs je prilagođen korisnicima sa minimalnim znanjem rada na računaru. Tekst editor je veoma sličan wordu i ima slične funkcije. Sa lakoćom se podešava pozicija teksta, boldovanje, poravnanje, veličina fonta, headings i td.

Slike se unose jednim klikom. Nema potrebe za obradu slika u photoshopu ili sličnim programima. Njihova veličina i pozicija su predefinisani, skalirane ili cropovane su, ili je napravljena kombinacija istih.

Podržan je neograničen broj unosa tekstova, slika, pdf dokumenata, vesti, kategorija, audio i video sadržaja i ostalih materijala. Svaki sadržaj se može aktivirati i privremeno deaktivirati, ili se može trajno izbrisati.

Obuka

Osnonvi paket podrazumeva korisničko upustvo u pdf formatu, kao i podršku radnim danima od 09 do 17 časova.

Rok izrade je 20 radnih dana.

Cena: od 200 €

Ukoliko ste zainteresovani za našu ponudu pošaljite nam zahtev na mail: office@globalmedia.rs, ili popunite formular ispod, ili nas nazovite na broj telefona: 063/631-747.