Po - Pe: 09-18, Sub: 09 - 13

Izrada web shopa

Budućnost trgovine je na internetu

Da li ste znali da se svake godine prodaja putem web shopa povećava za neverovatnih 20%. Veliki trgovački lanci u svetu zatvaraju svoje prodavnice i sele se na internet. Skoro je kao bomba odjeknula vest da poznati trgovački gigant Marks & Spence zatvara svoje maloprodajne objekte i prelazi potpuno na online prodaju. Zato, ako ste odlučili da prodaju svojih proizvoda preselite ili započnete na internetu doneli ste najpametniju odluku ali i najisplativiju. Odmah ćemo vam objasniti i zašto.

Prednosti izrade web shopa

Izrada web shopa je vaša investicija u budućnost. Profesionalno izrađen web sajt doneće vam niz dobiti i veliku uštedu u svakom smislu. Zaboravite na troškove zakupa, plata, održavanja objekta, firmarine i druge dažbine koje bi inače plaćali da imate maloprodajni objekat. Šta više, u samom startu ste na dobitku jer izrada web shopa košta neuporedivo manje od otvaranja maloprodajnog objekta.

Izradom web shopa vaši proizvodi automatski postaju dostupni celom svetu. Nije li to fantastično?. Zamislite samo koliko prodavnica bi morali da otvorite širom zemlje i sveta da to postignete. Zvuči kao nemoguća misija. Ali ne i sada, ukoliko imate kvalitetno izrađen web shop.

Web Shop

Izradu web shopa uvek poverite profesionalcima

Nije svejedno kome poveravate izradu online prodavnice. Odahnite jer ste na pravom mestu. Mi sto tim koji će vašu prodaju preko interneta za kratko vreme postaviti na noge i učiniti maksimalno konkurentnom na web tržištu.

Kontaktirajte nas odmah

Nudimo vam kvalitetnu izradu web shopa, tehničko održavanje i brigu o svim segmentima koji podrazumevaju brzo, funkcionalno i bezbedno funkcionisanje vaše online prodavnice.

Šta podrazumeva izrada web shopa u našoj agenciji

Putem web shopa možete prodavati sve vrste proizvoda. Preko interneta prodajete i dok spavate, odnosno kvalitetno izrađen web shop primiće porudžbinu i obraditi sve potrebne korake i bez vašeg prisustva. Automatske notifikacije koje obaveštavaju kupca i prodavca da je porudžbine primljena i potvrđena uobičajene su kod ovog načina prodaje.

Prvi korak u izradi web shopa je odabir dizajna u skladu sa proizvodima koji nudite online potrošačima, a zatim definisanje korisničkog i administrativnog panela. Korisnički panel mora biti jednostavan, pregledan i brz sa pojednostavljenim opcijama izmene i brisanje artikala iz potrošačke korpe.

Takođe, dobra korisnička strana web shopa mora imati jednostavnu kategorizaciju proizvoda odnosno sortiranja po određenim parametrima kao što su cena, vrsta artikla, veličina i slično, sve zavisno od vrste proizvoda.

Ostale funkcije koje moraju biti jasno vidljive su akcije, popusti, linkovi ka društvenim mrežama, komentari i ocene o proizvodima a ukoliko želite proizvode prodavati van granica naše zemlje, višejezičnost se podrazumeva.

Kada se definišu svi ovi detalji, potrebno je razmotriti organizaciju administrativnog panela. On mora biti izrađen tako da vam omogućava jednostavno upravljanje sadržajem web shopa, odnosno dodavanje i brisanje artikala, slika, opisa, automatsko fakturisanje, statističke preglede i td.

Zato ukoliko želite da vaša online prodavnica funkcioniše besprekorno u svakom pogledu, popunite online formular za naručivanje izrade web shopa ili nas pozovite. Konsultacije su besplatne.

Kako da brzo ostvarite profit putem web shopa

Ukoliko želite da za kratko vreme postanete konkurentni na web tržištu potrebna vam je dobra SEO optimizacija vaše online prodavnice. SEO optimizacija podrazumeva usklađivanje sadržaja sajta odnosno web prodavnice sa parametrima vodećih web pretraživača radi što boljeg rangiranja u rezultatima pretrage.

Ukoliko želite da budete na prvoj strani Googla ili nekog drugo vodećeg pretraživača to podrazumeva ulaganje u SEO optimizaciju. Time osiguravate visoku poziciju web shopa u pretrazi za odgovarajuće upite odnosno ključne reči koje potencijalni kupci ukucavaju u pretraživač.

Dakle, SEO optimizacija je konstantan proces održavanja sajta na željenoj poziciji a mi vam možemo ponuditi najbolje uslove za postizanje ovih ciljeva. Naravno, postoje i drugi načini da se što brže predstavite potencijalnim kupcima kao što su plaćeni google ili facebook oglasi.

Nekada je najbolja strategija, kombinovanje više različitih marketinških alata o čemu ćemo se detaljno dogovoriti prilikom konsultacija. Zato nas pozovite, dođite do nas ili popunite online formular za procenu izade vaše web shopa.

Još neke prednosti web shopa za krajnjeg korisnika i prodavca

Online prodaja je postala veoma popularna između ostalog zato što kupcu štedi vreme i novac. Krajnji kupac ne mora više da obilazi prodavnice i gubi vreme u potrazi za odgovarajućim proizvodom, već ga može naručiti online iz bilo kog dela zemlje i sveta. Isporuka je brza a plaćanje jednostavno, najčešće platnim karticama ili prilikom dostave.

Bitna prednost za krajnjeg kupca je i i ušteda novca. Kupac lako može uporediti cene proizvoda i odlučiti se za najpovoljniju opciju. Osim toga proizvodi koji se prodaju online su uglavnom jeftiniji od onih koji se prodaju u maloprodajnim objektima zbog manjih troškova prodavca, nema gužve, čekanja u redovima, a asortiman proizvoda je veći.

Za vas kao vlasnika online shopa, pored uvećane zarade i jednostavnije trgovine, velika prednost je i dobra komunikacija i interakcija za krajnjim kupcima. Ostavite opciju prijave na korisnički panel svojim kupcima i možete ih obaveštavati o svim akcija, popustima, novim artiklima ili drugim aktuelnostima na web shopu. 

Time stvarajte sopstvenu armiju vernih kupaca a njihova mišljenja, sugestije i ocene mogu vam pomoći da još više unapredite svoje poslovanje na internetu.

Javite nam se odmah da preciziramo sve detalje izrade vašeg web shopa. Rokovi izrade i cena zavise od obima projekta, vaših želja i raspoloživog budžeta a mi ćemo se pobrinuti da vam damo najbolju ponudu. Kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja i informacije.

Naručivanje