Po - Pe: 09-18, Sub: 09 - 13

Izrada sajta za svaki biznis

Izrada sajta je neophodan uslov da vaš biznis postane i ostane konkurentan ne samo na internetu, već i na globalnom tržištu. Ukoliko vaše poslovanje nije predstavljeno na web-u, već sada gubite potencijalne klijente, vreme i novac. Takođe, ukoliko imate zastarelu verziju sajta, krajnje je vreme da ga osvežite, jer u suprotnom isto je kao i da ga nemate. 

Cena izrade sajta zavisi od više faktora i veoma je bitno da klijent zna šta dobija za svoj novac. Cene sajtova jako variraju od agencije do agencije i da ne bi došli u situaciju da vam sajt po nižoj ceni naprave priučeni programeri i to loše, ili da ga platite mnogo više nego što bi zaista trebalo, obratite pažnju kome poveravate izradu web sajta za potrebe svoje delatnosti. 

Dakle, veoma je važno da za izradu sajta angažujete iskusne profesionalce. Ali, kako ćete znati koga angažujete za ovaj veoma važan posao? Jednostavno, po posvećenosti. Dobar programer detaljno će se informisati o svim pojedinostima vašeg biznisa i u skladu sa tim napraviti dobru strategiju za prezentaciju vaše firme na internetu i postizanje željenih ciljeva. 

Naručivanje

Izrada sajta korak po korak

Profesionalni programer neće vas bombardovati izrazima i frazama koje ne razumete. Sve što se tiče izrade sajta može se objasniti na jednostavan i razumljiv način. Evo, u par reči kako to izgleda u našoj agenciji. 

Prvo što treba da uradite je da nas kontaktirate i zakažete besplatne konsultacije. Na početku svakog novog projekta, veoma je bitno potpuno pojasniti koju svrhu želite postići izradom sajta. Na primer, da li želite da vam sajt bude neka vrsta web vizit karte bez fokusiranja na internet prodaju ili imate nameru razraditi dobar web shop. 

Takođe, jako je važno definisati publiku kojoj se obraćate, akciju koju želite da izazovete kod njih i u skladu sa tim kako da od neodlučnih napravite odlučne kupce. Na osnovu ovako utvrđenih pojedinosti, naš tim pravi detaljnu analizu ključnih reči na koje će vaš sajt biti optimizovan. 

To znači da kada potencijalni klijent ukuca ključnu reč koja definiše vaš biznis u neki od internet pretraživača, vaš web sajt će mu se prikazivati u pretrazi. Koje mesto će zauzeti u toj pretrazi zavisi od SEO optimizacije. 

SEO optimizacija podrazumeva ne samo dobar tekst prožet ključnim rečima, već i podešavanje velikog broja drugih parametara koji doprinose dobrom rangiranju sajta. Naši stručnjaci će se pobrinuti da svi zahtevi dobre SEO optimizacije budu maksimalno ispoštovani u skladu sa vašim biznisom i ciljevima. 

Web dizajn i izrada CMS sajtova

Svim klijentima je veoma važno kako će izgledati njihov web sajt. Zato, ukoliko imate ideje, primere ili jasnu predstavu njegovog izgleda, izradićemo vam upravo onakav sajt kakav želite. U suprotnom, sve oko web dizajna odnosno izgleda i funkcionalnosti sajta možete poveriti i našim dizajnerima. Oni će se u radu konsultovati sa vama, dok ne dođemo do konačne verzije kojom ćete biti zadovoljni. 

Kada vaš sajt ugleda svetlost dana, odnosno bude postavljen na svoj domen i hosting, verovatno ćete želeti da njime upravljate, dodajte nove tekstove, slike i druge sadržaje. Upravo ovakvu mogućnost pružaju CMS sajtovi. 

Upravljanje CMS sajtovima je krajnje lako i jednostavno, te vam za to nije potrebno nikakvo posebno znanje već osnovno poznavanje rada na računaru. Ubacivanje teksta i njegovo formatiranje slično je radu u Word-u a slike se ubacuju jednim klikom. Možete ubacivati neograničen broj novih tekstova, slika, pdf dokumenta, audio i video sadržaja i drugog materijala. 

Od nas ćete dobiti i precizno uputstvo kako da upravljate svojim sajtom a na raspolaganju vam je i podrška našeg stručnog tima za sve dodatne informacije i pojašnjenja. 

Zašto da izradu sajta poverite našoj agenciji

Poverite Izradu Sajta nasoj agenciji

Za nas ne postoje mali i veliki projekti i svi su nam podjednako važni. Pored detaljne analize, savremenog i funkcionalnog dizajna i dobre SEO optimizacije, za potrebe vašeg biznisa možemo vam ponuditi usluge internet marketinga na društvenim mrežama. To je najbolji način da za kratko vreme doprete do svojih potencijalnih kupaca i klijenata ili predstavite svoj brend široj publici.  

Svi sajtovi izrađeni u našoj radionici prilagođeni su korišćenju na svim vrstama uređaja; PC, mobilni telefoni, laptopovi i tableti. Kod nas možete ugovoriti i usluge održavanje sajta nakon njegove izrade na period koji vama odgovara. To podrazumeva redovno ažuriranje sajta, čuvanje rezervnih kopija, odbranu od zlonamernih napada i druge radnje koje su od značaj za njegovo nesmetano i pravilno funkcionisanje. 

Sve što treba sada da uradite da bi dobili kvalitetan, lep i funkcionalan sajt je da nas kontaktirate. Garantujemo vam najbolji odnos cene i kvaliteta u skladu sa vašim zahtevima, potrebama i mogućnostima. 

Pozovite nas ili popunite online formular za naručivanje izrade web sajta i u najkraćem roku prosledićemo vam sve željene informacije i uputstva vezana za dalju saradnju.

Naručivanje